Inspirationsföreläsning Folktandvården City – maj 2018

Tema ”Vägen till ett bättre liv”

Jag hade äran att få hålla en inspirationsföreläsning på Folktandvården City! Vilken engagemang och vilket härligt gäng. Jag delade med mig av hur jag gjorde för att undvika att gå in i väggen.  Föreläsningen varvades med övningar och reflektion.
#inspiration #igenkänning #insikt #verktyg

Reflektioner från några av deltagarna

”Jag gillade att jag fick en tankeställare, det är faktiskt jag själv som kan sätta stopp för saker och planera mitt liv. Jag skulle vilja bli mer säker på mig själv, sluta oroa mig, bry mig lika mycket om mig själv som jag gör om andra. Det jag tar med mig är att stanna upp ibland och lyssna på kroppens signaler, försöka att inte vara alla tillags.” Carita Viljanen

”Jag gillade att föreläsningen utgick från personliga erfarenheter och att fakta vävdes in. Jag skulle vilja bli bättre på att säga nej till andra/annat oftare och då samtidigt säga ja till mig själv. Jag tar med mig till min vardag att jag ska börja ta mer promenader/röra på mig samt att jag vill förbättra kommunikationen i min familj.” Annakarin Ragnarsson

”Jag gillade att du berättade om ditt liv. Jag kände igen mig mycket väl i din berättelse. Jag tar med mig till min vardag att jag ska bli bättre på att säga nej och be om hjälp.” Nina

”Jag kunde känna igen flera situationer ur familjelivet. Jag skulle vilja bli bättre på att skilja på vad jag tänker/känner och fakta à vad göra för att komma vidare. Tar med mig mer fokus på jag” Lena Wedlund

”Jag gillade att få tänka efter och bli påmind om dessa saker. Att tänka på sig själv. Jag skulle vilja att kunna släppa kontrollen mer. Och inte tänka – Äh jag gör det själv. Det här tar jag med mig: Att observera och ha mera fakta och inte gå tanke och känsla.” Jeanette Hrusovar

”Jag gillade din berättelse eftersom jag kände igen mig. Då var det tröst att inte varit ensam att uppleva liknande, tappa minnet, inte leva i nuet osv. Jag skulle vilja boka in egentid. Det kommer jag att göra. ” Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *