Om Therese Nilsson

Jag är född 1978 och uppvuxen i brukssamhället Gimo. Som person är jag positiv, engagerad och målmedveten. Mina främsta intressen är: att umgås med vänner och familjen, att bara vara, vardagsmotion och att skriva. Jag trivs som bäst i mötet med andra människor. I dag bor jag i Eskilstuna tillsammans med min sambo, våra fyra döttrar är hos oss på halvtid.

Min grundläggande drivkraft är att beteenden är inlärda och att de går att förändra. Jag vill inspirera andra att börja agera och förändra sitt beteende genom att ta små steg i rätt riktning. Jag vill bidra till att fler vågar ta plats i sitt eget liv.

2016 startade jag företaget Författare Therese Nilsson i samband med att jag gav ut boken Är du regissören i ditt liv? Jag började erbjuda grupp- och individanpassade inspirationsföreläsningar för att få andra att börja agera och förändra sitt beteende. 

I dag arbetar jag deltid som innovationsledare, projektledare och hälsoinspiratör i Eskilstuna kommun. Jag har bedrivit utvecklings- och förändringsarbete sedan 2001 samt utvecklat friskvårdsarbetet i Eskilstuna kommun under flera års tid.

Jag har examen inom pedagogik och systemvetenskap samt har utbildat mig till hälsoinspiratör, processledare, projektledare och innovationsledare.