Om THERESE NILSSON

Jag är född 1978 och är uppvuxen i brukssamhället Gimo. I dag bor jag med min man och våra tre döttrar i Eskilstuna. Som person är jag positiv, engagerad och målmedveten. Mina främsta intressen är: att umgås med vänner och familj, att bara vara, vardagsmotion och att skriva. Jag trivs som bäst i mötet med andra människor. Jag är utbildad pedagog och systemvetare.

Min grundläggande drivkraft är att beteenden är inlärda och att de går att förändra. Jag vill inspirera andra att börja agera och förändra sitt beteende genom att ta små steg i rätt riktning. Jag vill bidra till att fler vågar ta plats i sitt eget liv.

 Idag arbetar jag som utvecklingsstrateg, innovationsledare och hälsoinspiratör. 

Som innovationsledare använder jag innovativa verktyg och metoder som en naturlig del i vardagen. Jag utbildar kommunkoncernens chefer och medarbetare i ”Ledarskap för innovation”. Satsningen syftar till att ge chefer och medarbetare nya arbetssätt och verktyg så att de har möjlighet att utveckla både sig själva och sina verksamheter. 

I rollen som utvecklingsstrateg mot barn och unga stöttar/coachar jag cheferna för att ge dem förutsättningar att lyckas i sitt uppdrag. Jag arbetar förebyggande och främjande samt är bollplank i pedagogiska frågor. Utöver det leder jag utbildningsinsatser för chefer och medarbetare.

Som hälsoinspiratör motiverar och inspirerar jag medarbetar och arbetsgivare till ett sundare liv.