Digital föreläsning 2021-11-18

Sahlgrenska Universitetssjukhuset


”Din resa berörde. Alla kan må bra till slut även fast det inte känns så i stunden. Man måste själv må bra för att kunna hjälpa andra på bästa möjliga sätt, det har jag tagit till mig idag. Och det ska jag ta tag i direkt med mig själv. Tack!”

” Jag tycker att man fick sig en tankeställare på att man äger sig själv. Bra tips att skriva ner saker som ger energi o tar energi. Lättare att förstå när man ser det framför sig. Att ha gnällfri dag låter toppen 
 borde alla få information om”

”Inspirerade till att stanna upp och faktiskt reflektera över sin vardag och situation, den ena som kan förändra är du själv”

”Det som mest väckte tankar tycker jag var den sista övningen med energi, det visar att man själv kanske behöver omdirigera vad som är viktigt etc. Spännande att få höra din resa och att man själv kan relatera till det”

” Bra tips med 4-7-8! Din historia var intressant. Bra att man fick fundera på sin egen situation och vad som behöver en ändras. ”

” Jag tyckte att allt var riktigt bra. Fick mycket tips som jag kommer att jobba vidare med både privat och på jobbet. Din historia liknar mycket min som jag hade det förut så önskar jag hade hört dig tidigare. Du kommer rädda många andra. ”

”Viktigt med balansen mellan arbete och fritid. Viktigt med återhämtning. Att reflektera över vad som varit bra under dagen. ”

”Blev påfallande hur viktigt det är att ta hand om sig själv. ”

”Att försöka bli bättre på att stanna upp och fokusera på stunden. Att inte göra flera saker samtidigt. Det var behövligt att bli påmind om detta eftersom det har blivit som ett inlärt beteende. ”

”Att man själv antagligen inte märker om man är utbränd/utmattad förrän omgivningen påpekar detta. ”

”Jag blev inspirerad av att skriva ner mina tankar i text så jag lättare kan se framför mig vad jag behöver jobba med för att tillgodose mina intressen och behov. Det fick mig att se en tydligare bild och gav en lättare struktur för mig själv. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *