Föreläsning Eskilstuna kommuns hälsoveckor 181114

I veckan hade jag äran att hålla en föreläsning på Eskilstuna kommuns hälsoveckor ”Hur jag undvek att  in i väggen  – inspiration och tips för en lyckligare vardag”. Ordmolnen beskriver vad deltagarna svarade kring hur föreläsningen berörde, väckte tankar och inspirerade. 

Vad berörde enligt deltagarna?

#öppenheten (mitt liv/min resa) #igenkänning (aha-upplevelse) #engagemanget (positiv energi)

Vad väckte tankar enligt deltagarna?

# praktiska övningar (egen reflektion) # bryta mönster (våga)

Vad inspirerade enligt deltagarna?

# självinsikt (ett beteende går att förändra) #kommunikation (upplevelsekuben – situation, jag tänker, jag känner, jag vill) #kunna agera (konkreta verktyg och metoder)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *